Jump to content
IAC Board

KindLittleMoon

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About KindLittleMoon

  • Birthday 05/01/1991

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Interests
    snowboarding, fencing... :)

KindLittleMoon's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Pa dokumenta su sva sredjena a radila sam TOEFL i imam 104 poena kad je bese onaj seminar? 25 jel da? O dokumentima sam svakako brinula ali i sredila Trazila je skola TOEFL i poslati su im rezultati.
  2. cao, ja sam pretrazila ceo forum i nigde nisam pronasla informaciju koju mi treba tako da moram da pitam. Dobila sam I-20 od skole i na njemu pise: This school requires English proficiency. The student has the required English proficiency. Da li to znaci da ne moram da saljem nikakvu dokumentaciju o TOEFL-u? A ako moram sta ona podrazumeva i kako? Kada kazete dokumentacija o prethodnom skolovanju da li se na to odnosi i ocene iz osnovne ili samo iz srednje ili i jedno i drugo? Hvala puno!
  3. haha a sta treba to da znaci cuvene bliznakinje haha a kad proverite posaljite molim Vas i meni kakvi su i koliko od ukupnog zbira poena? Hvala.
  4. Ja sam u vasem centru zajedno sa bliznakinjom radila onaj probni TOEFL test i ona je imala nesto oko 500 a ja oko 700 cini mi se. Da li imate datoteku gde se to moze proveriti mozda? Inace ona je vas clan, tj ima clansku kartu jer je isla na pripremu za TOEFL da li to znaci da i ona dobija knjige ili ne? Clanstvo joj traje do kraja 2009 godine.
  5. Osnovne studije su nivo, bavim se macevanjem i plivanjem (aktivno sam se bavila 2007-08 godine kada sam bila ucenica na razmeni u Americi). Pa toliko je tuiticija za koledz koji gledam pa pokusavam da nadjem stipendiju ili stipendije u ostavarenju toga. Inace sam odlicna ucenica ako to ista pomaze u akademskom smislu za GPA?
  6. Hvala na Vasem odgovoru Gde se mogu prijaviti za grupna savetovanja? Zanima me imate li one knjige koje se incace dobijaju uz clanstvo i u slobodnoj prodaji? I koliko su? (mislim na one knjige za SAT) Hvala
  7. je malo tuzna zbog rokova koji su jako blizu.. :(

  8. Kada imate open house termine? A kada ono besplatno savetovanje u vezi sa skolama? Zna li se nesto o stipendijama za koje smo eligible mi stranci (tj iz Srbije kao internatioal students)? E da i za SAT test, tu se polaze matematika, engleski i sta jos bese? Koliko je taj test tezi ili laksi od ACT kog mi nemamo ovde u Srbiji? Hvala
  9. Gde mogu da nadjem sajt gde mogu da gledam stipendije, treba mi da skupim do 26,000 dolara. Da li je moguce da Srbija da stipendiju?
×
×
  • Create New...