Jump to content
IAC Board

mrmi

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

mrmi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. gledala sam datume polaganja za Beograd na zvanicnom sajtu toefl-a .Zanima me posto sam procitala negde na vasem forumu da se za polaganje toefl-a prijavljuje 3 meseca unapred ,da li to znaci da ako zelim da polazem negde krajem septembra treba to prijavljivanje da jurim sad hitno?
  2. ok.Posto je uglavnom svuda naveden poslednji rok za apliciranje na fakultet. Kada najranije mogu da apliciram i koliko vremena pre je preporucljivo da se to uradi? Zato sto je na savetovanju receno da je bolje ne cekati last minute vec aplicirati ranije.
  3. Zdravo,zanimaju me 2 stvari oko fin.aid-a koje nisam nasla na forumu pa sam otvorila ovaj topic.Ako pak postoji a promaklo mi je,vec cete ovo premestiti gde treba Zanimaju me graduate studies i aplicirala bih ove god.za akademsku`11.`12.Trazeci informacije o finansiranju po sajtovima raznih fakulteta skontala sam da se za financial aid uglavnom aplicira pre nego za sam faks.Kao dead line za fin.aid se okvirno pominje period izmedju marta i maja a za apliciranje za fakultet dec.,jan. 1.Ako je naveden odredjeni datum od-do za apliciranje za fin.aid da li to znaci da ne uzimaju u obzir prijave poslate nakon tog roka? 2.Da li i koja dokumenta ili potvrde odavde traze tom prilikom? Bila sam na savetovanju u vasem centru tako da pricu u globalu oko toga kakva je procedura znam.Brine me da li je realno izvodljivo da se sve zavrsi kako treba na vreme jer ne bi da izgubim godinu dana zbog zakasnelog apliciranja za fin.aid ili neke slicne zackoljice.Bio bi gadan previd! Hvala puno !
×
×
  • Create New...