Jump to content
IAC Board

elliotnes

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

elliotnes's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Ni pod kojim uslovima ne dolazi u USA sa BSc steknutom na nekom 3-godisnjem programu u Srbiji. Ja sam zavrsio VISER (bivsi VETS) i sticajem okolnosti zavrsio u USA. Trenutno prelazim trnovit put zbog toga sto nemam cetvrtu godinu bilo kod priznatog univerziteta. Imaj u vidu i to da ces sticanjem diplome na nekom fakulteta u Srbiji ustedeti puno novca i sebe postedeti silnih muka (i troskova) u USA. Pozdrav i srecno! P.S. Izbegavam da igde post-ujem ovako "tesko", ali sam zbog svoje pozicije i problema apsolvirao americki obrazovni sistem koji je prilicno nefleksibilan za nas "bolonjce" (nezavisno od vrste programa u smislu Academic ili Applied)
  2. Problem solved. Stigao novi I-94. Mozda ipak neko bude u slicnoj situaciji, pa bi odgovor na prethodni post dobro dosao nekome u slicnoj situaciji.
  3. Pozdrav svima! Nalazim se u nezgodnoj poziciji i puno bi mi znacio savet. Nalazim se u USA gde sam primljen na lokalni community college. Obzirom da sam u USA dosao sa F2 vizom, aplicirao sam za promenu statusa u F1. Iz privatnih razloga cu mozda biti primoran da dodjem u Beograd na nekoliko dana. Moj stari I-94 se nalazi u USCIS office-u i verujem da ce aplikacija biti obradjena do kraja Novembra, a ja ne mogu da odlozim put do tada. Imate li kakav savet ili sugestiju? Puno hvala. P.S. Imam potvrdu USCIS-a o prijemu zahteva za promenu statusa i hard copy starog I-94.
×
×
  • Create New...