Jump to content
IAC Board

NAJAVA: Carol Lunkenheimer, Northwestern University, gost Centra


Recommended Posts

Medjunarodni akademski centar Vas poziva na savetovanje o osnovnim studijama u SAD. Gost je penzionisani dekan za prijem studenata na Northwestern univerzitetu u Cikagu Carol Lunkenheimer.

Pozivamo sve zainteresovane srednjoskolce, potencijalne studente osnovnih studija u SAD, da prisustvuju savetovanju. Dobrodosli su i studenti osnovnih studija u Srbiji koji zele da saznaju kako funkcionise obrazovni sistem u Americi.

Gospodja Lunkenheimer je bila nas gost u novembru 2007. i tada je buducim studentima objasnila principe kojima se rukovode odeljenja za prijem studenata, nacine apliciranja za finansijsku pomoc i navela sta treba izbegavati tokom procesa prijave na americke univerzitete. S obzirom da jos ima vremena za prijem na koledze u SAD, ovakvi saveti mogu da budu veoma korisni. Pripremite pitanja!

Savetovanje se organizuje 14. oktobra 2008. u prostorijama Fakulteta za medije i komunikacije Univerziteta Singindunum, Karadjordjeva 65. Pocetak je zakazan za 17.30 u slusaonici 5 na prvom spratu.

Najavite nam prisustvo slanjem e-mail poruke na events@iacbg.org ili pozivom na broj telefona 011/334 5227.

Edited by administrator
Changed date and time
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...