• Announcements

    • administrator

      Forum je ponovo online!   05/23/2017

      Diskusioni forum Međunarodnog akademskog centra je ponovo online! Narednih dana ćemo ispravljati stare linkove, rešavati probleme koji su ostali od stare verzije na starom domenu i sređivati sve što ne valja. Prijavite nam sve što ne radi na dragan@iacbg.org i potrudićemo se da sve to sredimo što je pre moguće.  ***** Discussion Board of the International Academic Center is back online! We will be fixing all the links, content and resolving issues left from the old version of the software and old domain. Report all the issues you have with the board site to dragan@iacbg.org and we'll get to it as soon as possible.  IAC Team
Sign in to follow this  
Followers 0
administrator

Sekcija za oglase - pravila

1 post in this topic

U ovom delu mozete postavljati privatne oglase koji imaju veze sa studijama u SAD i pripremama. Pred vama je samo par ogranicenja.

Postavljeni oglasi mogu biti vidljivi maksimalno mesec dana, ukoliko se ne odluci drugacije. Jednom uklonjen oglas, ogranicen na mesec dana ili krace, moze biti ponovo postavljen.

Urednistvo foruma zadrzava pravo da ukloni oglase za koje smatra da krse autorska ili druga prava. Za ovakve odluke ne mora nuzno biti objasnjenja.

Nalozi sa kojih se salju lazni oglasi ili se krse autorska ili druga prava, bice blokirani.

Detaljna lista novih pravila koja se tice ovog dela foruma bice uskoro objavljena.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0