Jump to content
IAC Board

Nova priprema za TOEFL iBT


administrator

Recommended Posts

Priprema za TOEFL? iBT počinje 3. novembra 2010. godine i traje osam sedmica. U pripremu su uključene i dve simulacije testa.

Svake sedmice organizuje se ukupno tri sata nastave, sredom i petkom po sat i po. Termini predavanja su od 10 ujutro i od 6 uvece - kandidati mogu da biraju između ta dva termina u zavisnosti od obaveza. Termini mogu biti promenjeni u zavisnosti od radnog vremena Centra, a polaznici će o tome biti obave?teni pre promena.

Cena priprema je 25.000 dinara. Na početku se plaća prva polovina, dok se druga plaća u toku priprema, kada istekne prvi mesec predavanja.

Prijava i polaganje zvaničnog testa odvojeni su od priprema u Centru. Sve detalje vezane za prijavu i polaganje mo?ete pronaći na sajtu www.toefl.org, a neki detalji su dostupni na na?em sajtu www.iacbg.org. Postavite nam pitanja ako ne pronađete odgovore na sajtovima.

Prijavite se za pripremu pozivom na broj 011/334 9639 ili slanjem e-mail poruke na office@iacbg.org. Pre početka priprema neophodno je uraditi besplatni probni test znanja engleskog jezika.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...