Jump to content
IAC Board

Nova priprema za GMAT od 17. jula 2012.


administrator

Recommended Posts

Nova priprema ispita GMAT, potrebnog za upis master studija iz oblasti biznisa i menadžmenta u SAD i Evropi, počinje 17. jula 2012. Priprema obuhvata nedavno izmenjene nove delove testa i predstavlja prvi korak za sve one koji žele da se prijave za prve prijemne rokove za MBA studije.

Priprema se održava utorkom i četvrtkom od 18:30 do 20:30. Cena priprema iznosi 48,000 dinara, plaća se u dve rate i uključuje predavanja, vežbanja i jedan od udžbenika. U ovoj seriji priprema udžbenik je Official GMAT Guide 13th Edition.

Pre početka priprema neophodno je uraditi besplatni probni test znanja engleskog jezika kako bi se videlo da li možete da pratite nastavu. Prijava za pripreme i uplata prve rate neophodna je do 16. jula, do kada može da se preuzme knjiga i počne sa preliminarnim radom. Broj polaznika je ograničen!

Sama prijava testa i plaćanje obavlja se na sajtu www.mba.com.

Prijava za pripremu se može obaviti na našoj web stranici, pozivom na 011/334 9639 i na 011/334 9638 ili dolaskom kod nas u Dečansku 12, prvi sprat.

Međunarodni akademski centar je deo mreže obrazovnih informacionih centara EducationUSA, odobrenih i podržanih od strane Biroa za obrazovne i kulturne poslove Stejt departmenta. Centar ima za cilj da obezbedi tačne i nepristrasne informacije o akreditovanim visokoškolskim institucijama u SAD. Centar obaveštava javnost u Srbiji promocijom punog spektra viših američkih obrazovnih institucija i mogućnosti međunarodne razmene u SAD.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...