Jump to content
IAC Board

Nova priprema za SAT od 3. oktobra 2012.


administrator

Recommended Posts

Nova priprema za SAT počinje u sredu, 3. oktobra 2012. i traje osam sedmica. Tokom svake sedmice predavanja se održavaju sredom i petkom po dva sata. S obzirom na to da je većina polaznika priprema tokom radne sedmice u školi, predavanja se održavaju pre podne od 10:00 i popodne od 16:00 sati. Predavanja su potpuno ista i na vama je da odlučite na koji termin časova možete da dođete.

Priprema košta 48,000 dinara i plaća se u dve rate. Prvi deo u iznosu od 30,000 dinara se plaća na početku, a drugi deo kada istekne prvi mesec priprema. Sam test ne ulazi u cenu i morate ga sami prijaviti na sajtu www.collegeboard.org i platiti kreditnom ili debitnom karticom kojom se može plaćati na Internetu. Priprema je prilagođena decembarskom polaganju, jer se završava pre tog termina.

Uplatom prve rate dobijate na poklon jednu od dostupnih knjiga za pripremu koja služi kao referentno sredstvo i udžbenik za deo vežbanja. Tokom priprema dobija se materijal koji je sastavljen iz najboljih delova dostupne literature za pripremu testa.

Na časovima se obrađuju sve sekcije ispita - jezički i matematički deo i pisanje eseja. Osim rada na samim časovima, kandidatima je dostupna biblioteka resursa Centra u kojoj mogu dodatno da vežbaju, a predavači uvek ostavljaju dosta vežbanja koja se mogu poneti i uraditi kod kuće. Tokom samih priprema moguće je i dobijanje dodatnog materijala u elektronskom obliku koji dosta pomaže u pripremi testa.

Pre početka priprema potrebno je uraditi besplatni probni test znanja engleskog jezika.

Na kraju priprema kandidatima je dostupan besplatni kompletni probni test SAT koji će naši predavači oceniti i objasniti vam koje se greške moraju ispraviti kako bi se poboljšao rezultat. Kada se pripreme završe, kandidati i dalje mogu da vežbaju kod nas bez ikakvog plaćanja i da se konsultuju sa predavačima oko delova testa koji im mogu biti problematični.

Za pripreme se možete prijaviti na našem sajtu - http://goo.gl/QS8LX, pozivom na brojeve 011/334 9639 i 011/334 9638 ili dolaskom kod nas u Dečansku 12, prvi sprat.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...