Jump to content
IAC Board

Prosek za master


Nevena Borovac

Recommended Posts

Već smo postavili odgovor na drugom mestu, ali nije nikad loše staviti i ovde - u velikoj većini slučajeva katedre će gledati prosek sa stručnih predmeta koji su od interesa za dalje studije i to će im biti merilo vašeg akademskog uspeha. To je samo jedna od stavki na osnovu kojih se odlučuje dodeljivanje finansijske pomoći, tako da bi bilo dobro da i ostali delovi vaše aplikacije budu interesantni katedrama.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Definitivno će vam biti potrebno više vannastavnih aktivnosti, ali kvantitet ne mora nužno da znači i kvalitet. Dobijanje stipendije zavisi od više različitih faktora, tako da gomila praksi i sertifikata ne mora nužno da znači i da će vam katedra pokriti troškove studija. Institucije koje nude master i doktorske studije pažljivo analiziraju sve kandidate koji pošalju prijave za dalje obrazovanje. Ono što još možete da uradite je da direktno na sajtovima katedri vidite kakve su mogućnosti za finansijsku pomoć stranim studentima, jer i to je jedan od faktora za odlučivanje u daljem procesu. 

 

Predlažemo vam da se registrujete za neko od sledećih savetovanja za postdiplomske studije u Americi kako bi dobili više informacija o daljem procesu pretrage i izbora studija. Više detalja dostupno je na stranici http://www.iacbg.org/index.php/seminari-za-postdiplomce

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...