Jump to content
IAC Board

Prijava za TOEFL


Berna

Recommended Posts

Vi možete da izađete na TOEFL kada god želite i tu nema prepreke. Ono što možete da uradite je da na sajtu www.toefl.org kliknete na link "Test Centers and Dates" i vidite dostupne datume koji su osveženi jednom dnevno. Ako želite da vidite najtačniju situaciju, morate da otvorite svoj nalog na tom sajtu i da krenete u registraciju - samo tako će moći da vam se prikažu termini za koje možete da se prijavite. 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Poštovani, već dva dana pokušavam da platim TOEFL kreditnom kartticom, prvo sa master a zatim sa Visa i uplata ne može proći. Da li postoji neki drugi način plaćanja? Da li treba uplatiti u dolarima na karticu obzirom da sam do sada imala u dinarima taj iznos?

Problemi u plaćanju nekad nastaju zbog Internet čitača, tako da možete prvo da probate da promenite izbor čitača ili kompjutera. Valuta na vašoj kartici obično ne bi trebalo da ima veze sve dok kartica može da se koristi na Internetu - banka bi trebalo da omogući automatsku promenu valuta tokom transakcije. Drugi načini uplate su navedeni na sajtu www.toefl.org i uključuju neke opcije koje ne postoje kod nas i PayPal koji bi mogao da vam bude od koristi. 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...