Jump to content
IAC Board

Nova priprema za SAT od 4. novembra 2014.


Recommended Posts

Nova priprema za SAT počinje u utorak, 4. novembra 2014. godine i traje osam nedelja. Priprema je prilagođena januarskom polaganju testa. Tokom svake sedmice predavanja se održavaju utorkom i četvrtkom po dva sata. S obzirom na to da je većina polaznika priprema tokom radne sedmice u školi, predavanja se održavaju pre podne od 10:00 i popodne od 16:00 sati. Predavanja su potpuno ista i na vama je da odlučite na koji termin časova možete da dođete.

 

Pripreme mogu uključivati i neke od termina subotom ili ponedeljkom i kandidatima će pre početka biti dostupan detaljan raspored predavanja. 

 

Nakon uplate prve rate dobija se jedna od dostupnih knjiga za pripremu koja služi kao referentno sredstvo i udžbenik za deo vežbanja. Tokom priprema dobija se i materijal koji je sastavljen iz najboljih delova dostupne literature za pripremu testa. Ukoliko se ukaže potreba da se dodatno vežba, Centar može da obezbedi dodatne praktične zadatke i instrukcije bez dodatne naplate.

 

Priprema košta 48,000 dinara i plaća se u dve rate. Prvi deo u iznosu od 30,000 dinara se plaća na početku, a drugi deo kada istekne prvi mesec priprema. Sam test ne ulazi u cenu priprema i mora se samostalno prijaviti na sajtu www.collegeboard.org i platiti kreditnom ili debitnom karticom kojom se može plaćati na Internetu. 

 

Na časovima se obrađuju sve sekcije ispita - jezički i matematički deo i pisanje eseja. Osim rada na samim časovima, kandidatima je dostupna biblioteka resursa Centra u kojoj mogu dodatno da vežbaju bez dodatne nadoknade, a predavači uvek ostavljaju dosta vežbanja koja se mogu poneti i uraditi kod kuće. 

 

Pre početka priprema potrebno je uraditi besplatni probni test znanja engleskog jezika. Zakazivanje termina probnog testa može se obaviti pozivom brojeva telefona kancelarije - 011/334 9639 i 011/334 9638. 

 

Na kraju priprema kandidatima je dostupan besplatni kompletni probni test SAT koji će naši predavači oceniti i objasniti vam koje se greške moraju ispraviti kako bi se poboljšao rezultat. Kada se pripreme završe, kandidati i dalje mogu da vežbaju kod nas bez ikakvog plaćanja i da se konsultuju sa predavačima oko delova testa koji im mogu biti problematični.

 

Za pripreme se možete prijaviti na našem sajtu - http://www.iacbg.org/index.php/formulari/846-prijava-za-pripreme-testova-u-centru-2014-2015, pozivom na brojeve 011/334 9639 i 011/334 9638 ili dolaskom kod u Dečansku 12, prvi sprat.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...