Jump to content
IAC Board
  • Announcements

    • administrator

      Dobrodošli - Welcome!   09/08/2017

      Dobrodošli na Forum! Welcome to the Forum!  Pridružite nam se, otvarajte nove i učestvujte u postojećim diskusijama. Za sve probleme u funkcionisanju foruma šaljite nam e-mail na dragan@iacbg.org ili privatnom porukom administratoru.  Join in, open new topics or participate in existing discussions. Report all issues in Forum by e-mail to dragan@iacbg.org or by messaging administrator directly here. 
Sign in to follow this  
administrator

Priprema za GRE od 19. maja 2015.

Recommended Posts

Novi termin priprema za GRE počinje u utorak, 19. maja 2015. i traje osam nedelja. Termini za pripremu tokom sedmice su utorak i četvrtak od 18:30 do 20:30. Pripreme obuhvataju i jezički i matematički deo, kao i pisanje eseja, sastavnog dela testa. GRE je potreban velikom delu kandidata za master i doktorske studije u Americi i na drugim lokacijama u svetu. 

 

Kandidati za pripremu dobijaju najnovije izdanje knjige “Cracking the GRE”, izdavača Princeton Review. Osim ove knjige, koja predstavlja samo deo materijala za vežbanje, kandidati dobijaju i drugi materijal u sklopu programa instrukcija i vežbanja. U cenu pripreme uključene su i dve kompjuterske simulacije testa. 

 

Pre početka priprema potrebno je uraditi besplatni probni test znanja engleskog jezika kako bi se stekao uvid u mogućnosti praćenja nastave na engleskom jeziku. Kandidate ohrabrujemo da pogledaju i sekciju našeg sajta na kojoj se nalazi pristup online simulacijama testa i probni test GRE - http://iacbg.org/index.php/simulacija-gre. Sam probni test može se uraditi da se vidi potencijalni učinak na testu, a rezultat nam se može poslati pre priprema. Kandidati za pripreme koji su već radili TOEFL ili neki drugi sličan test poznavanja engleskog jezika ne moraju da rade probni test. 

 

Priprema košta 48,000 dinara i može se platiti u dve rate. Prvi deo se plaća u iznosu od 30,000 dinara na početku priprema, dok se ostatak plaća na početku drugog meseca predavanja. Sam test nije uključen u cenu i kandidati ga moraju samostalno registrovati i platiti na sajtu www.gre.org.

 

Prijava za pripremu se može obaviti na Internetu - http://iacbg.org/index.php/formulari/846-prijava-za-pripreme-testova-u-centru-2014-2015, pozivom na 011/334 9639 i 011/334 9638 tokom radnog vremena ili dolaskom kod nas u Dečansku 12, prvi sprat.

 

Za više informacija pošaljite nam e-mail na office@iacbg.org, nazovite nas tokom radnog vremena ili svratite u kancelariju.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×