• Announcements

    • administrator

      Forum je ponovo online!   05/23/2017

      Diskusioni forum Međunarodnog akademskog centra je ponovo online! Narednih dana ćemo ispravljati stare linkove, rešavati probleme koji su ostali od stare verzije na starom domenu i sređivati sve što ne valja. Prijavite nam sve što ne radi na dragan@iacbg.org i potrudićemo se da sve to sredimo što je pre moguće.  ***** Discussion Board of the International Academic Center is back online! We will be fixing all the links, content and resolving issues left from the old version of the software and old domain. Report all the issues you have with the board site to dragan@iacbg.org and we'll get to it as soon as possible.  IAC Team
Sign in to follow this  
Followers 0
administrator

Priprema za GRE od 19. maja 2015.

1 post in this topic

Novi termin priprema za GRE počinje u utorak, 19. maja 2015. i traje osam nedelja. Termini za pripremu tokom sedmice su utorak i četvrtak od 18:30 do 20:30. Pripreme obuhvataju i jezički i matematički deo, kao i pisanje eseja, sastavnog dela testa. GRE je potreban velikom delu kandidata za master i doktorske studije u Americi i na drugim lokacijama u svetu. 

 

Kandidati za pripremu dobijaju najnovije izdanje knjige “Cracking the GRE”, izdavača Princeton Review. Osim ove knjige, koja predstavlja samo deo materijala za vežbanje, kandidati dobijaju i drugi materijal u sklopu programa instrukcija i vežbanja. U cenu pripreme uključene su i dve kompjuterske simulacije testa. 

 

Pre početka priprema potrebno je uraditi besplatni probni test znanja engleskog jezika kako bi se stekao uvid u mogućnosti praćenja nastave na engleskom jeziku. Kandidate ohrabrujemo da pogledaju i sekciju našeg sajta na kojoj se nalazi pristup online simulacijama testa i probni test GRE - http://iacbg.org/index.php/simulacija-gre. Sam probni test može se uraditi da se vidi potencijalni učinak na testu, a rezultat nam se može poslati pre priprema. Kandidati za pripreme koji su već radili TOEFL ili neki drugi sličan test poznavanja engleskog jezika ne moraju da rade probni test. 

 

Priprema košta 48,000 dinara i može se platiti u dve rate. Prvi deo se plaća u iznosu od 30,000 dinara na početku priprema, dok se ostatak plaća na početku drugog meseca predavanja. Sam test nije uključen u cenu i kandidati ga moraju samostalno registrovati i platiti na sajtu www.gre.org.

 

Prijava za pripremu se može obaviti na Internetu - http://iacbg.org/index.php/formulari/846-prijava-za-pripreme-testova-u-centru-2014-2015, pozivom na 011/334 9639 i 011/334 9638 tokom radnog vremena ili dolaskom kod nas u Dečansku 12, prvi sprat.

 

Za više informacija pošaljite nam e-mail na office@iacbg.org, nazovite nas tokom radnog vremena ili svratite u kancelariju.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0