Jump to content
IAC Board

Priprema za GRE od 19. maja 2015.


administrator

Recommended Posts

Novi termin priprema za GRE počinje u utorak, 19. maja 2015. i traje osam nedelja. Termini za pripremu tokom sedmice su utorak i četvrtak od 18:30 do 20:30. Pripreme obuhvataju i jezički i matematički deo, kao i pisanje eseja, sastavnog dela testa. GRE je potreban velikom delu kandidata za master i doktorske studije u Americi i na drugim lokacijama u svetu. 

 

Kandidati za pripremu dobijaju najnovije izdanje knjige “Cracking the GRE”, izdavača Princeton Review. Osim ove knjige, koja predstavlja samo deo materijala za vežbanje, kandidati dobijaju i drugi materijal u sklopu programa instrukcija i vežbanja. U cenu pripreme uključene su i dve kompjuterske simulacije testa. 

 

Pre početka priprema potrebno je uraditi besplatni probni test znanja engleskog jezika kako bi se stekao uvid u mogućnosti praćenja nastave na engleskom jeziku. Kandidate ohrabrujemo da pogledaju i sekciju našeg sajta na kojoj se nalazi pristup online simulacijama testa i probni test GRE - http://iacbg.org/index.php/simulacija-gre. Sam probni test može se uraditi da se vidi potencijalni učinak na testu, a rezultat nam se može poslati pre priprema. Kandidati za pripreme koji su već radili TOEFL ili neki drugi sličan test poznavanja engleskog jezika ne moraju da rade probni test. 

 

Priprema košta 48,000 dinara i može se platiti u dve rate. Prvi deo se plaća u iznosu od 30,000 dinara na početku priprema, dok se ostatak plaća na početku drugog meseca predavanja. Sam test nije uključen u cenu i kandidati ga moraju samostalno registrovati i platiti na sajtu www.gre.org.

 

Prijava za pripremu se može obaviti na Internetu - http://iacbg.org/index.php/formulari/846-prijava-za-pripreme-testova-u-centru-2014-2015, pozivom na 011/334 9639 i 011/334 9638 tokom radnog vremena ili dolaskom kod nas u Dečansku 12, prvi sprat.

 

Za više informacija pošaljite nam e-mail na office@iacbg.org, nazovite nas tokom radnog vremena ili svratite u kancelariju.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...