Jump to content
IAC Board

Intenzivni letnji kurs za SAT od 30. juna do 30. jula


Recommended Posts

Intenzivna letnja priprema za SAT počinje u utorak, 30. juna 2015. godine i traje pet nedelja, do 30. jula 2015. Tokom svake sedmice predavanja se održavaju utorkom, sredom i četvrtkom po tri sata, od 14:00 do 17:00. 

 

Nakon uplate prve rate dobija se jedna od dostupnih knjiga za pripremu koja služi kao referentno sredstvo i udžbenik za deo vežbanja. Tokom priprema dobija se i materijal koji je sastavljen iz najboljih delova dostupne literature za pripremu testa. Ukoliko se ukaže potreba da se dodatno vežba, Centar može da obezbedi dodatne praktične zadatke i instrukcije bez dodatne naplate.

 

Po završetku priprema kandidatima su na raspolaganju dve praktične simulacije testa koje će oceniti predavači i na taj način omogućiti da se problematični delovi testa isprave pre zvaničnog polaganja. 

 

Intenzivna letnja priprema košta 54,000 dinara i plaća se u dve rate. Prvi deo u iznosu od 35,000 dinara se plaća na početku, a drugi deo nakon prve dve nedelje priprema. Sam test ne ulazi u cenu priprema i mora se samostalno prijaviti na sajtu www.collegeboard.org i platiti kreditnom ili debitnom karticom kojom se može plaćati na Internetu. Prijavljivanje ispita od oktobra 2015. godine dostupno je od sredine juna na navedenom sajtu.  

 

Na časovima se obrađuju sve sekcije ispita - jezički i matematički deo i pisanje eseja. Osim rada na samim časovima, kandidatima je dostupna biblioteka resursa Centra u kojoj mogu dodatno da vežbaju bez dodatne nadoknade, a predavači uvek ostavljaju dosta vežbanja koja se mogu poneti i uraditi kod kuće. 

 

Pre početka priprema potrebno je uraditi besplatni probni test znanja engleskog jezika. Zakazivanje termina probnog testa može se obaviti pozivom brojeva telefona kancelarije - 011/334 9639 i 011/334 9638. 

 

Za pripreme se možete prijaviti slanjem elektronske pošte na office@iacbg.org, pozivom na brojeve 011/334 9639 i 011/334 9638 ili dolaskom kod u Dečansku 12, prvi sprat.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...