Jump to content
IAC Board

Letnji termini "Otvorenih vrata" u Centru


Recommended Posts

Termini "Otvorenih vrata", namenjeni srednjoškolcima i njihovim roditeljima koji su već ušli u proces prijavljivanja i odlučivanja o upisu institucija osnovnih studija u Americi biće održavani tokom leta. Ova brza savetovanja namenjena su rešavanju konkretnih problema koji se mogu pojaviti tokom poslednjih faza pred upis osnovnih akademskih studija u Sjedinjenim Državama. Ako niste sigurni da li su za vas bolji termini "Otvorenih vrata" ili regularna besplatna grupna savetovanja, javite nam se tokom radnog vremena. 

Ova savetovanja se održavaju četvrtkom od 9 do 14:30 i tokom leta su za registraciju otvoreni 1. jun, 8. jun, 29. jun, 20. jul i 24. avgust. 

Za termine "Otvorenih vrata" možete se prijaviti online na stranici www.bookeo.com/akademskicentar . Ako primetite probleme u funkcionisanju sistema za registraciju, pošaljite nam e-mail na office@iacbg.org

Poslednji termin grupnih savetovanja za osnovne studije pre kratke letnje pauze održava se u subotu, 3. juna. Prijava za ovo savetovanje obavlja se online na našem sajtu.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...