Jump to content
IAC Board

Besplatna Orijentacija pred odlazak na studije u Ameriku


Recommended Posts

Redovna besplatna godišnja Orijentacija pred odlazak na studije u Sjedinjene Američke Države u Centru se održava u subotu, 24. juna. Pozivamo sve buduće studente osnovnih i postdiplomskih studija u Americi da nam se pridruže tog dana i saznaju više o studiranju u Americi, životu na kampusu i van njega, aktivnostima van akademskog okruženja, dobijanju studentskih viza i održavanju studentskog statusa. 

Gosti su nam predstavnici Američke ambasade, kao i trenutni i nedavno svršeni studenti sa američkih fakulteta. Nakon opštih informacija o vizama i studiranju u Americi, imaćete priliku da sa svojim vršnjacima, studentima osnovnih ili postdiplomskih studija, popričate o svemu što vas interesuje o daljem obrazovanju i životu u SAD. 

Budući studenti prisutni na Orijentaciji imaju mogućnost da osvoje 100 američkih dolara! 

Sva pitanja o Orijentaciji postavite kada popunjavate formular na ovoj stranici, elektronskom poštom na office@iacbg.org, ili telefonom tokom radnog vremena (011/334 9639, 011/334 9638, 065/334 9639). 

Šta: Besplatna orijentacija pred odlazak na studiranje u Sjedinjenim Američkim Državama

Ko: Događaj namenjen srednjoškolcima ili studentima koji su upisali koledže ili univerzitete u Sjedinjenim Američkim Državama i počinju studije od avgusta, septembra ili oktobra 2017. godine

Kada: Subota, 24. jun 2017. godine, 17:30

Gde: Međunarodni akademski centar, Dečanska 8, prvi sprat

Učešće: Besplatno

Prijava: Obavezna, obavlja se online (https://goo.gl/forms/7GfuMet1nHOIX5T72). Ako imate problema sa skraćenom adresom za Google formulare, pristupite formularu preko ovog linka . U slučaju da ne možete nikako da popunite formular sa vašeg računara ili mobilnog uređaja, svratite do Centra tokom radnog vremena da vam pomognemo. 

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...