• Announcements

    • administrator

      Forum je ponovo online!   05/23/2017

      Diskusioni forum Međunarodnog akademskog centra je ponovo online! Narednih dana ćemo ispravljati stare linkove, rešavati probleme koji su ostali od stare verzije na starom domenu i sređivati sve što ne valja. Prijavite nam sve što ne radi na dragan@iacbg.org i potrudićemo se da sve to sredimo što je pre moguće.  ***** Discussion Board of the International Academic Center is back online! We will be fixing all the links, content and resolving issues left from the old version of the software and old domain. Report all the issues you have with the board site to dragan@iacbg.org and we'll get to it as soon as possible.  IAC Team
Sign in to follow this  
Followers 0
administrator

Prijavljivanje za američke vize (non-immigrant)

1 post in this topic

Kompletno prijavljivanje za američke neuseljeničke vize obavlja se na zvaničnom sajtu za informacije i zakazivanje termina - https://ais.usvisa-info.com/sr-rs/niv

Na ovoj lokaciji možete pristupiti potrebnim formularima, pročitati detalje potrebnih dokumenata, zakazati termin i platiti razgovor u Ambasadi sa konzularnim službenicima.

Studenti ili kandidati za turističke vize počinju od popunjavanja DS-160 obrasca na linku https://ceac.state.gov/genniv dostupnom i na sistemu za registraciju za vize. Obratite pažnju da će svim kandidatima za vizu biti potrebna i digitalna lična fotografija, a za studente će biti potreban i I-20 formular sa fakulteta na koji su primljeni.

Kratko uputstvo u .pdf formatu dostupno je i na našem sajtu - http://iacbg.org/dokumenta/original/viza_uputstvo.pdf

Za sve zvanične informacije o funkcionisanju sistema za zakazivanje razgovora za vize pratite sajt zvanične službe, naveden na početku teksta.

Centar vam može asistirati oko popunjavanja formulara - kontaktirajte nas za više detalja.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0