Jump to content
IAC Board
  • Announcements

    • administrator

      Dobrodošli - Welcome!   09/08/2017

      Dobrodošli na Forum! Welcome to the Forum!  Pridružite nam se, otvarajte nove i učestvujte u postojećim diskusijama. Za sve probleme u funkcionisanju foruma šaljite nam e-mail na dragan@iacbg.org ili privatnom porukom administratoru.  Join in, open new topics or participate in existing discussions. Report all issues in Forum by e-mail to dragan@iacbg.org or by messaging administrator directly here. 
Sign in to follow this  
administrator

Prijavljivanje za američke vize (non-immigrant)

Recommended Posts

Kompletno prijavljivanje za američke neuseljeničke vize obavlja se na zvaničnom sajtu za informacije i zakazivanje termina - https://ais.usvisa-info.com/sr-rs/niv

Na ovoj lokaciji možete pristupiti potrebnim formularima, pročitati detalje potrebnih dokumenata, zakazati termin i platiti razgovor u Ambasadi sa konzularnim službenicima.

Studenti ili kandidati za turističke vize počinju od popunjavanja DS-160 obrasca na linku https://ceac.state.gov/genniv dostupnom i na sistemu za registraciju za vize. Obratite pažnju da će svim kandidatima za vizu biti potrebna i digitalna lična fotografija, a za studente će biti potreban i I-20 formular sa fakulteta na koji su primljeni.

Kratko uputstvo u .pdf formatu dostupno je i na našem sajtu - http://iacbg.org/dokumenta/original/viza_uputstvo.pdf

Za sve zvanične informacije o funkcionisanju sistema za zakazivanje razgovora za vize pratite sajt zvanične službe, naveden na početku teksta.

Centar vam može asistirati oko popunjavanja formulara - kontaktirajte nas za više detalja.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×