Jump to content
IAC Board

SAT simulacija pred oktobarski test - 23. septembra


administrator

Recommended Posts

Simulacija SAT pred oktobarsko zvanično testiranje obavlja se u Centru u subotu, 23. septembra 2017. Početak simulacije je u 15:00, a očekivano trajanje je oko četiri sata. Ovaj specijalni probni test omogućava svima koji će polagati test da u realnim uslovima merenja vremena po sekcijama i pauzama steknu uvid u to kako se testiranje obavlja i koji bi bio mogući učinak na svim delovima ispitivanja.
 
Broj mesta na probnom testu je ograničen. Prednost kod zauzimanja mesta na ovoj simulaciji imaju polaznici odgovarajuće pripreme za oktobarski SAT u Centru i za njih je ovaj test besplatan. Ostali zainteresovani za simulaciju plaćaju 2,500 dinara, a popust od deset odsto odobrava se polaznicima drugih SAT pripremnih kurseva u Centru. 
 
Za sve informacije o simulaciji kontaktirajte nas telefonom tokom radnog vremena ili slanjem elektronske pošte na office@iacbg.org. Prijava za simulaciju obavlja se popunjavanjem formulara na stranici https://goo.gl/forms/BgkzJZfjg7BsdDHu2. Ako imate problema sa popunjavanjem formulara, kontaktirajte nas telefonom tokom radnog vremena.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...