Jump to content
IAC Board

Sajam stipendija - 27. i 28. septembra u Rektoratu Beogradskog univerziteta


administrator

Recommended Posts

Rektorat Beogradskog univerziteta ove nedelje će biti mesto četvrtog godišnjeg Sajma stipendija. U sredu, 27. septembra i četvrtak 28. septembra Sajam će okupiti predstavnike Univerziteta u Beogradu i predstavnike institucija koje nude stipendije ili informacije o finansiranju studenata za nastavak studija. Teme o kojima će biti reči prvog i drugog dana Sajma su mobilnost studenata, nastavnika i istraživača, podrška i nagrađivanje studenata, mogućnost za karijerno informisanje i savetovanje, kao i mogućnost finansiranja nastavka studija u inostranstvu, informisanje o zahtevima institucija, potrebnim veštinama i znanjima i pravovremeno informisanje. 

Više detalja o dvodnevnom Sajmu pogledajte na zvaničnoj stranici - http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/sajam-stipendija-2017

Međunarodni akademski centar će drugog dana Sajma predstaviti osnovne informacije o nastavku studija na master i doktorskom nivou u Americi i načine finansiranja studija. Ako zbog velike gužve ne budemo mogli da odgovorimo na sva vaša pitanja, sigurni smo da će vam od koristi biti grupno savetovanje za postdiplomske studije koje ćemo uskoro najaviti. Svakako vas pozivamo da dođete na Sajam stipendija, pošto vas očekuju i druge institucije koje nude stipendije ili informacije o finansiranju na drugim lokacijama u svetu. 

IMG_20161006_124251.jpg

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...