Jump to content
IAC Board
  • Announcements

    • administrator

      Dobrodošli - Welcome!   09/08/2017

      Dobrodošli na Forum! Welcome to the Forum!  Pridružite nam se, otvarajte nove i učestvujte u postojećim diskusijama. Za sve probleme u funkcionisanju foruma šaljite nam e-mail na dragan@iacbg.org ili privatnom porukom administratoru.  Join in, open new topics or participate in existing discussions. Report all issues in Forum by e-mail to dragan@iacbg.org or by messaging administrator directly here. 
Sign in to follow this  
administrator

Lutrijski program za američke vize do 7. novembra

Recommended Posts

Lutrijski program za dobijanje američke vize - Diversity Visa program (DV-2019) otvoren je za kandidate od 3. oktobra i traje do 7. novembra. Svi zainteresovani za dobijanje "zelene karte" mogu se prijaviti samo online na sajtu http://dvlottery.state.gov potpuno besplatno. Prijavljivanje preko posrednika ili plaćanje pojedincima ili institucijama nije važeće. Za kalendarsku 2019. godinu metodom slučajnog uzorka biće izabrano 50,000 kandidata i rezultati prijavljivanja će biti dostupni od maja sledeće godine.

Za prijavljivanje potrebna je novija digitalna fotografija. Ostala uputstva dostupna su na ovoj stranici. Sačuvajte dokument koji će se na kraju prijave generisati na stranici, pošto bez koda sa nje nećete moći da proverite status prijave u maju 2018. godine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×