Jump to content
IAC Board

Dan američkih koledža - 19. novembar 2017.


Recommended Posts

Nekadašnji i trenutni studenti američkih koledža i univerziteta i ove godine vam predstavljaju  institucije na kojima su stekli obrazovanje, dele iskustva i odgovaraju na pitanja o studiranju i životu u Americi. "Dan američkih koledža" održavamo u nedelju, 19. novembra 2017. godine od 16:00 do 19:00 u beogradskom Domu omladine.

Ako razmatrate ideju studiranja van Srbije, verovatno imate neke opšte ideje o tome kako izgleda ceo proces. Ako niste živeli u inostranstvu i pohađali škole na drugim lokacijama, sigurno je da ne znate kako izgledaju radni dani, ispiti, obaveze pre ispita i život na kampusu i oko njega. Domaći studenti sa američkih institucija će vam u okviru Dana američkih koledža reći više o svemu što vas zanima o obrazovanju u Sjedinjenim Državama, ali će istovremeno moći da vam kažu i šta da očekujete od konkretne institucije - onog univerziteta ili koledža koji su oni završili.

Manifestacija je besplatna, a prijavljivanje je obavezno - online na sajtu organizatora ili na licu mesta pre dolaska. Dan američkih koledža organizuje Međunarodni akademski centar, domaća organizacija koja kao deo mreže savetodavnih i obrazovnih centara EducationUSA predstavlja zvanično mesto u Srbiji za informisanje o obrazovanju u Sjedinjenim Državama.

Na licu mesta biće i savetnici Centra koji će pomagati zainteresovanim potencijalnim studentima i njihovim roditeljima da razreše nedoumice u vezi sa konkretnim pitanjima. Šaljite nam sva pitanja o Danu američkih koledža na e-mail office@iacbg.org .

Formular za prijavu biće objavljen narednih dana. Ako ste završili koledž u Americi i želite da predstavite drugima svoje obrazovanje, kontaktirajte nas elektronskom poštom ili pozivom na 065/334 9639 tokom radnog vremena.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...