Jump to content
IAC Board

Kragujevac: Sajam stipendija, 19. oktobar 2017.


Recommended Posts

Kragujevački univerzitetski Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata i ove godine organizuje Sajam stipendija u Kragujevcu. U četvrtak, 19. oktobra 2017. godine studenti i diplomci mogu da dođu na ovaj besplatni događaj i informišu se o mogućnostima za akademsku mobilnost i usavršavanje u zemlji i inostranstvu. 

Sajam stipendija je deveti po redu i odvija se 19. oktobra u holu Pravnog fakulteta u Kragujevcu od 11:00 do 15:00. Studenti imaju priliku da saznaju više o aktuelnim konkursima za stipendije za studije i dodatno usavršavanje u zemlji i inostranstvu, mogućnostima za studentsku razmenu, volontiranje ili obavljanje stručne prakse u inostranstvu, uslovima za učešće u ovim programima i drugim pojedinostima značajnim za dalje obrazovanje i razvoj karijere. 

Na sajmu će učestvovati predstavnici domaćih državnih institucija, kao i predstavnici francuskog, nemačkog, italijanskog i američkog obrazovanja, kao i druge institucije koje predstavljaju mogućnosti stipendiranja studenata. 

Programe državnih razmena u Americi predstaviće predstavnici Američke ambasade u Beogradu, a Međunarodni akademski centar će zainteresovanim studentima objasniti načine finansiranja master i doktorskih studija na katedrama univerziteta u Sjedinjenim Državama. 
 
Najava događaja: http://www.kg.ac.rs/vest.php?vest_je=1534

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...