Jump to content
IAC Board

Priprema za SAT od 21. novembra 2017.


administrator

Recommended Posts

Nova priprema za SAT, ispit potreban za upis koledža i univerziteta u Americi i na drugim lokacijama u svetu, počinje u utorak, 21. novembra 2017. godine i traje osam nedelja. Uz praznike koji su pred nama, priprema se završava 20. januara 2018.
 
Tokom svake sedmice predavanja se održavaju utorkom i četvrtkom po dva sata, a u kalendar će zbog obima rada biti dodato i nekoliko subotnjih termina. S obzirom na to da je većina polaznika priprema tokom radne sedmice u školi, predavanja se održavaju pre podne od 10:00 i popodne od 16:00 sati. Predavanja su potpuno ista i sami kandidati odlučuju na koji termin časova mogu da dođu.
 
Nakon uplate prve rate dobija se jedna od dostupnih knjiga za pripremu koja služi kao referentno sredstvo i udžbenik za deo vežbanja. Kandidati će tako dobiti izdanje Princeton Review "Cracking the SAT", a tokom priprema će dobijati i materijal koji je sastavljen od originalnog sadržaja sastavljenog u Centru i od najboljih delova dostupne literature za pripremu testa. Ukoliko se ukaže potreba da se dodatno vežba, Centar može da obezbedi dodatne praktične zadatke i instrukcije bez dodatne naplate.
 
Na kraju priprema dostupan je besplatni kompletni probni test SAT koji će naši predavači oceniti i objasniti kandidatima koje se greške moraju ispraviti kako bi se poboljšao rezultat. Kada se pripreme završe, kandidati i dalje mogu da vežbaju kod nas bez ikakvog plaćanja i da se konsultuju sa predavačima oko delova testa koji im mogu biti problematični.
 
Priprema košta 48,000 dinara i plaća se u dve rate. Prvi deo u iznosu od 30,000 dinara se plaća na početku, a drugi deo kada istekne prvi mesec priprema. Sam test ne ulazi u cenu priprema i mora se samostalno prijaviti na sajtu www.collegeboard.org i platiti kreditnom ili debitnom karticom kojom se može plaćati na Internetu. Broj mesta za testove je ograničen i savetujemo svim kandidatima da se za test prijave što je pre moguće. Sledeći test van Sjedinjenih Država organizuje se u martu. 
 
Na časovima se obrađuju sve sekcije ispita - jezički i matematički deo i pisanje eseja. Osim rada na samim časovima, dostupna vam je biblioteka resursa Centra u kojoj možete dodatno da vežbate bez dodatne nadoknade, a predavači uvek ostavljaju dosta vežbanja koja se mogu poneti i uraditi kod kuće.
 
Pre početka priprema potrebno je uraditi besplatni probni test znanja engleskog jezika.
Zakazivanje termina probnog testa može se obaviti pozivom brojeva telefona kancelarije - 011/334 9639 i 011/334 9638.
 
Prijava za pripremu obavlja se na našem sajtu popunjavanjem odgovarajućeg formulara na stranici https://goo.gl/forms/8ndGsYSh84EIGKcu1 . Ako imate problema sa formularom, molimo vas da nas nazovete tokom radnog vremena ili pošaljete e-mail na office@iacbg.org .

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...