Jump to content
IAC Board

Priprema za ACT od 12. februara 2018.


administrator

Recommended Posts

Priprema za ACT, jedan od prijemnih ispita potrebnih za upis koledža i univerziteta u Americi, počinje u ponedeljak, 12. februara 2018. i traje do 31. marta 2018. Priprema je prilagođena aprilskom polaganju testa.

Predavanja se održavaju ponedeljkom, sredom i pojedinim subotama u februaru i martu. Kompletan raspored rada biće dostupan kandidatima pre početka priprema. Zbog nastave u školama, polaznicima kursa omogućeno je da ponedeljkom i sredom biraju termin nastave - od 10:00 do 12:00 ili od 16:00 do 18:00. Predavanja su potpuno ista i sami kandidati odlučuju na koji termin časova mogu da dođu.

Ukupan predviđeni broj sati rada je 45 uz uključenu simulaciju testa i savetodavni termin za upis studija u Americi. Polaznici će dobiti instrukcije o svim delovima testa ACT, što uključuje i pisanje eseja.

Polaznici priprema uplatom prve rate dobijaju knjigu koja služi kao referentno sredstvo i udžbenik za deo vežbanja. Tokom priprema se dobija materijal za vežbanje na časovima i kod kuće. Ukoliko je polaznicima priprema potrebno da vežbaju više zadataka od dodeljenog materijala, Centar može da obezbedi praktične zadatke i instrukcije bez dodatne naplate.

Na kraju priprema dostupan je besplatni kompletni probni test koji će naši predavači oceniti i objasniti kandidatima koje se greške moraju ispraviti kako bi se poboljšao rezultat. Kada se pripreme završe, kandidati i dalje mogu da vežbaju kod nas bez ikakvog plaćanja i da se konsultuju sa predavačima oko delova testa koji im mogu biti problematični.

Priprema košta 48,000 dinara i plaća se u dve rate. Prvi deo u iznosu od 30,000 dinara se plaća na početku, a drugi deo kada istekne prvi mesec priprema. Sam test ne ulazi u cenu priprema i mora se samostalno prijaviti na sajtu www.actstudent.org i platiti kreditnom ili debitnom karticom kojom se može plaćati na Internetu. U slučaju da je potrebna pomoć tokom otvaranja profila ili prijavljivanja testa, Centar može biti od pomoći.

Polaganje testa u Beogradu je moguće u aprilu, ali je broj mesta ograničen. Savetujemo vam da se što pre prijavite za polaganje na zvaničnom Internet sajtu testa. Ako vam je potrebna pomoć kod prijavljivanja testa, pozovite Centar tokom radnog vremena.

Pre početka priprema potrebno je uraditi besplatni probni test znanja engleskog jezika. Kandidati koji su polagali TOEFL, IELTS ili neki drugi test engleskog jezika mogu nam proslediti te rezultate.

Zakazivanje termina probnog testa može se obaviti pozivom brojeva telefona kancelarije - 011/334 9639 i 011/334 9638.

Prijava za pripremu obavlja se na našem sajtu popunjavanjem odgovarajućeg formulara na stranici https://goo.gl/forms/8ndGsYSh84EIGKcu1. Ako imate problema sa formularom, molimo vas da nas nazovete tokom radnog vremena ili pošaljete e-mail poruku na office@iacbg.org.

 

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...