Jump to content
IAC Board

Postdiplomske studije u Americi: Besplatna savetovanja od maja


Recommended Posts

Prolećna serija besplatnih grupnih savetovanja za postdiplomske studije počinje u maju. Zainteresovani kandidati za master i doktorske studije u Sjedinjenim Američkim Državama saznaće više o procesu pretraživanja i upisa studija, testovima potrebnim za upis, strategiji izbora između više institucija i finansiranju obrazovanja.
 
Savetovanja se organizuju petkom u kancelariji Centra u Beogradu po navedenom kalendaru. Jezik prezentacija je engleski.
 
Prijavite se za savetovanja za koja ste zainteresovani prateći link u opisu. Za detaljnija pitanja o samim savetovanjima pošaljite nam e-mail na office@iacbg.org . Na terminima savetovanja moguće je postaviti sva pitanja na koja vam je potreban odgovor.

Dodatne datume savetovanja, online termine i promene termina unosimo na ovoj stranici, kao i na društvenim mrežama na kojima smo prisutni.

 

GS1: Proces pronalaženja opcija i upisa studija u Americi

Savetovanje pokriva objašnjenja o američkom obrazovnom sistemu i koristi za domaće studente i nudi odgovore na pitanja o procesu prijavljivanja.

Datum: 4. maj 2018. - 16:30

Prijava: https://goo.gl/forms/4h0etGaE5ce74Rsb2

 

GS2: Strategije za polaganje standardizovanih testova

Ovo savetovanje je namenjeno budućim postdiplomcima u Americi, sa fokusom na GRE i GMAT. Na savetovanju će biti reči o tome kako se testovi koriste u procesu prijema na studije i šta bi kandidati trebalo da rade da steknu veštine koje će im biti od koristi za uspeh na testovima. Savetovanje ne obuhvata TOEFL.

Datum: 11. maj 2018. - 16:30

Prijava: https://goo.gl/forms/VG2CGmdrFSNZHfHh2

 

GS3: Finansiranje postdiplomskih studija

Savetovanje predstavlja elemente strateškog finansijskog planiranja za postdiplomske studije. Široki rang finansijskih mogućnosti će biti razmatran, kao i prednosti i mane tih mogućnosti, za studente iz Srbije koji nameravaju da pronađu i završe studije na sledećem nivou u inostranstvu.

Datum: 18. maj 2018. - 16:30

Prijava: https://goo.gl/forms/usSM1QLXEXsyjSOV2

Link to comment
Share on other sites

  • administrator changed the title to Postdiplomske studije u Americi: Besplatna savetovanja od maja
  • administrator unpinned this topic
×
×
  • Create New...