Jump to content
IAC Board

Priprema za GMAT od 19. avgusta 2019.


administrator

Recommended Posts

Novi pripremni kurs za GMAT počinje u ponedeljak, 19. avgusta 2019. godine i traje osam nedelja. Ova priprema obuhvata sva tri dela zvaničnog testa. GMAT je prijemni ispit, jedan od važnih koraka prijave za kandidate za MBA studije, master iz menadžmenta i druge programe.

Pre početka priprema neophodno je uraditi besplatni probni test znanja engleskog jezika kako bi se videlo koliko kvalitetno možete da pratite nastavu. Ako imate neki od sertifikata poznavanja engleskog jezika ili ste se već do sada školovali na engleskom govornom području, pošaljite nam detaljne informacije na office@iacbg.org . 

Pripremu održavamo ponedeljkom i sredom od 18:30 do 20:30, a postoji mogućnost uključivanja nekoliko sati rada subotom. Cena priprema iznosi 48,000 dinara, plaća se u dve rate i uključuje predavanja, materijal koji se koristi na časovima i kod kuće, dve online simulacije i jedan od udžbenika koji je deo nastavnog materijala. Kodovi za online simulaciju se dobijaju na kraju priprema i vi sami odlučujete kada ćete ih upotrebiti. Nakon završetka priprema i dalje ste naši članovi i možete da besplatno koristite resurse Centra, da se konsultujete sa predavačima i da tražite dodatna vežbanja pred polaganje testa.

Prva rata iznosi 30,000 dinara i plaća se na početku priprema, a druga rata se plaća kada se završi prvi mesec nastave. Plaćanje je moguće i preko računa u banci ili online kreditnim ili debitnim karticama - pošaljite nam e-mail za više detalja. 

Broj polaznika je ograničen!

Prijava za pripreme obavlja se na stranici https://forms.gle/yJtg8xKxHrMAkkz36

Prijava testa i plaćanje su vaša odgovornost i obavljaju se na sajtu http://www.mba.com , nezavisno od naših priprema. U Srbiji trenutno još uvek nije moguće polaganje testa, tako da ćete morati da odaberete neku od susednih država.

Istovremeno sa pripremom, Centar nudi i savetodavne usluge za dalje školovanje u Sjedinjenim Državama i na drugim lokacijama u svetu. Kao deo mreže obrazovnih informacionih centara EducationUSA, odobrenih i podržanih od strane Biroa za obrazovne i kulturne poslove Stejt departmenta, Međunarodni akademski centar nudi široki spektar informacija za potencijalne studente osnovnih, master i doktorskih studija u Americi. Polaznicima priprema na raspolaganju su besplatni termini za savetovanja o studiranju u Americi, o čemu ćemo vas obavestiti kada krene sezona organizovanih savetodavnih seminara. Ovi termini su višestruko korisni, jer kao budući studenti imate priliku da sa savetnicima za postdiplomske studije detaljno razmotrite svoje dalje mogućnosti školovanja i finansiranja studija. Osim besplatnih termina, na raspolaganju su i plaćeni privatni termini sa savetnicima i predavačima, u okviru kojih se mogu napraviti dalji planovi obrazovanja u bržem ritmu.

Sva pitanja o pripremi možete nam uputiti na e-mail office@iacbg.org, kao i telefonom ili ličnim dolaskom u Centar tokom radnog vremena.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...