Jump to content
IAC Board

RADNO MESTO: ADMINISTRATOR / PROKTOR STANDARDIZOVANIH TESTOVA 


Recommended Posts

 

Međunarodni akademski centar otvara radno mesto administratora standardizovanih testova. Angažovanje izabranog kandidata je u rangu privremenih i povremenih poslova, najviše tri dana nedeljno. Radni dani su sreda, petak i subota, maksimalno osam sati po radnom danu. 

OPIS DUŽNOSTI I OBAVEZA 
Nadgledanje standardizovanih ispita na papiru i na računaru je deo aktivnosti Međunarodnog akademskog centra. Odabrani kandidat za mesto administratora prati pravila testiranja, nadgleda standardizovane testove, pravi dnevne i mesečne izveštaje, komunicira sa kandidatima i sponzorima testova i učestvuje u aktivnostima planiranja kalendara testova.  
 

POTREBNE KVALIFIKACIJE 
A. Obrazovanje:
Završena srednja škola i upisan fakultet. Iskustvo sa američkih obrazovnih institucija poželjno, ali nije neophodno za posao.
B. Prethodno radno iskustvo:
Nije neophodno.  
C. Trening:
Obavezan u trajanju od dve nedelje.
D. Znanje:
Solidno znanje pisanog i govornog engleskog jezika obavezno. Kandidat mora biti u stanju da prati jasna pravila i precizne detalje poslovnih aktivnosti na engleskom jeziku.
E. Veštine i mogućnosti:
Kandidat mora da pokaže odlične organizacione i društvene veštine.

NEPRIHVATLJIVI KANDIDATI
Za radno mesto neće moći da konkurišu kandidati za studiranje u inostranstvu koji su u poslednjih godinu i po dana polagali američke standardizovane testove za upis na fakultete. 
Kandidati za programe studija u inostranstvu moraju da imaju u vidu da će eventualno polaganje standardizovanih testova za njih biti komplikovanije ako budu angažovani na poziciji administratora / proktora. 
Kandidati koji ne mogu da budu angažovani preko omladinske zadruge iz bilo kojeg razloga neće biti uzeti u obzir. 
 
OSTALE INFORMACIJE
Angažovanje administratora organizuje se maksimalno tri dana nedeljno, sredom, petkom i subotom. Radnim danima termini rada mogu biti i pre podne i popodne, a subotom samo pre podne. Početno angažovanje kandidata ograničeno je na tri meseca, nakon čega će biti doneta odluka o nastavku rada. 
Termini se unapred najavljuju i dogovaraju sa angažovanim radnicima. 
Cena rada po satu iznosi 250 dinara, uz dodatak prevoza za navedene dane. 
Angažovanje nije moguće na testovima koje polažu članovi uže porodice administratora. 
 
PRIJAVA
Kandidati šalju motivaciono pismo i CV na engleskom jeziku na e-mail position@iacbg.org . Pitanja o otvorenom radnom mestu pošaljite na info@iacbg.org .  
Kandidati odabrani u uži krug biće pozvani na razgovor na engleskom jeziku. 
 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...