Jump to content
IAC Board

Radno mesto: Administrator - proktor standardizovanih testova


Recommended Posts

Međunarodni akademski centar otvara radno mesto administratora/proktora standardizovanih testova. Angažovanje izabranog kandidata je u rangu privremenih i povremenih poslova. Radni dani tokom sedmice su sreda, petak i subota, maksimalno osam sati po radnom danu. Tokom pojedinih perioda godine angažovanje može biti potrebno i drugim danima tokom nedelje. 

OPIS DUŽNOSTI I OBAVEZA 

Nadgledanje standardizovanih ispita na papiru i na računaru je deo aktivnosti Međunarodnog akademskog centra. Odabrani kandidat za mesto administratora prati pravila testiranja, nadgleda standardizovane testove, pravi dnevne i mesečne izveštaje, komunicira sa kandidatima i sponzorima testova i učestvuje u aktivnostima planiranja kalendara testova.  

 POTREBNE KVALIFIKACIJE 

A. Obrazovanje:

Završena srednja škola i upisan fakultet. Iskustvo sa američkih obrazovnih institucija poželjno, ali nije neophodno za posao.

B. Prethodno radno iskustvo:

Nije neophodno.  

C. Trening:

Obavezan u trajanju od dve nedelje.

D. Znanje:

Solidno znanje pisanog i govornog engleskog jezika obavezno. Kandidat mora biti u stanju da prati jasna pravila i precizne detalje poslovnih aktivnosti na engleskom jeziku. Komunikacija sa kandidatima za polaganje testa može biti na srpskom ili engleskom jeziku, a sa predstavnicima institucijama zaduženim za testiranje ili praćenje testova komunikacija je na engleskom jeziku. 

E. Veštine i mogućnosti:

Kandidat mora da pokaže odlične organizacione i društvene veštine.

NEPRIHVATLJIVI KANDIDATI

Za radno mesto ne mogu da konkurišu kandidati za studiranje u inostranstvu koji su u poslednjih godinu i po dana polagali američke standardizovane testove za upis na fakultete. 

Kandidati za programe studija u inostranstvu moraju da imaju u vidu da će eventualno polaganje standardizovanih testova koje nadgledaju u okviru svojih dužnosti morati ranije da se najavi institucijama zaduženim za organizaciju testa, ali da to ne znači da će im polaganje biti onemogućeno. 

Kandidati koji ne mogu da budu angažovani preko omladinske zadruge iz bilo kojeg razloga neće biti uzeti u obzir. 

OSTALE INFORMACIJE

Angažovanje administratora organizuje se tri dana nedeljno, sredom, petkom i subotom, sa povremenim mogućim dodatnim danima uključenim u kalendar. Radnim danima termini rada mogu biti i pre podne i popodne. Početno angažovanje kandidata ograničeno je na tri meseca, nakon čega će biti doneta odluka o nastavku rada. 

Termini se unapred najavljuju i dogovaraju sa angažovanim radnicima. 

Angažovanje nije moguće na testovima koje polažu članovi uže porodice administratora. 

PRIJAVA

Kandidati šalju motivaciono pismo i CV na engleskom jeziku na e-mail position@iacbg.org . Pitanja o otvorenom radnom mestu pošaljite na info@iacbg.org .  

Kandidati odabrani u uži krug biće pozvani na razgovor na engleskom jeziku.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...