Jump to content
IAC Board

Priprema za TOEFL od 30. juna 2021. - Uživo u Centru!


administrator

Recommended Posts

Priprema za TOEFL iBT počinje 30. juna 2021. i traje šest nedelja, do 6. avgusta 2021. Kurs se organizuje uživo u Centru, prvi put od početka pandemije. Test je potreban za upis studija na engleskom jeziku na univerzitetima i koledžima u Americi i širom sveta. 

Priprema se obavlja u prostorijama Centra u Beogradu u posebnim terminima. Imajući u vidu letnje vrućine, priprema se organizuje sredom i petkom od 18:00 do 19:30. Maksimalni broj studenata u grupi je 6 - svi studenti nakon tog broja će formirati narednu grupu ili grupe u posebnim terminima. 

Kandidati za pripremu u našem programu radiće tri sata rada sa predavačem svake nedelje, vežbaće na časovima i kod kuće sa kombinacijom najboljeg materijala za rad na sekcijama čitanja, slušanja, govora i pisanja. Kompjuterske simulacije kompletnog testa sa ocenjivanjem učinka na svim sekcijama su obezbeđene za polaznike kursa.

Pre početka priprema poželjno je obaviti besplatni probni test znanja engleskog jezika. Za zakazivanje ovog testa kontaktirajte Centar na 065/3349639 ili pišite na office@iacbg.org. Test traje 90 minuta i od koristi je kandidatima i predavačima da steknu uvid u nivo znanja jezika koji imaju pred sam početak priprema. Ovaj test je moguće uraditi onlajn. 

Cena programa iznosi 20,000 dinara i može se platiti u dve rate. Poseban popust od 10 odsto za letnji kurs obezbeđen je za polaznike koji dovedu prijatelja ili kolegu na kurs i koji se odluči da ga pohađa. Popust se određuje nakon upisa drugog polaznika i plaćanja prve rate. 

Prijava za pripreme obavlja se popunjavanjem formulara na stranici https://forms.gle/fA5zc22FDWo4ehB58

Prijava za sam test nije obuhvaćena cenom priprema i kandidati moraju da je obave samostalno na stranici http://www.toefl.org . Molimo vas da obratite pažnju na kalendar dostupnih datuma za polaganje TOEFL-a koji se nalazi na zvaničnom sajtu testa i da se prijavite što je pre moguće pošto mesta u Beogradu i drugim gradovima Srbije mogu biti popunjena nedeljama unapred. Kada birate datume obratite pažnju da se termini uglavnom organizuju petkom i subotom u prepodnevnim časovima, ali je moguće pronaći i termine popodne navedenim danima, kao i pojedine termine sredom.  

Polaganje testa je moguće i od kuće pod određenim uslovima dostupnim na gore navedenom sajtu. Za ovu vrstu testa kandidati se prijavljuju onlajn, a cena i uslovi polaganja su isti kao i za one u ovlašćenim centrima. 

Pošaljite nam e-mail na office@iacbg.org ako imate pitanja o pripremama, prijavi za TOEFL ili studiranju u Americi i na drugim lokacijama širom sveta ili nas nazovite na 065/3349639.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...