Jump to content
IAC Board

SAT simulacija pred oktobarski test - 23. septembra


administrator

Recommended Posts

Simulacija SAT pred oktobarsko zvanično testiranje obavlja se u Centru u subotu, 23. septembra 2017. Početak simulacije je u 15:00, a očekivano trajanje je oko četiri sata. Ovaj specijalni probni test omogućava svima koji će polagati test da u realnim uslovima merenja vremena po sekcijama i pauzama steknu uvid u to kako se testiranje obavlja i koji bi bio mogući učinak na svim delovima ispitivanja.
 
Broj mesta na probnom testu je ograničen. Prednost kod zauzimanja mesta na ovoj simulaciji imaju polaznici odgovarajuće pripreme za oktobarski SAT u Centru i za njih je ovaj test besplatan. Ostali zainteresovani za simulaciju plaćaju 2,500 dinara, a popust od deset odsto odobrava se polaznicima drugih SAT pripremnih kurseva u Centru. 
 
Za sve informacije o simulaciji kontaktirajte nas telefonom tokom radnog vremena ili slanjem elektronske pošte na office@iacbg.org. Prijava za simulaciju obavlja se popunjavanjem formulara na stranici https://goo.gl/forms/BgkzJZfjg7BsdDHu2. Ako imate problema sa popunjavanjem formulara, kontaktirajte nas telefonom tokom radnog vremena.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...