Jump to content
IAC Board

Online diskusija: Finansiranje studija u Americi, 28. septembar


Recommended Posts

Da li vas interesuje studiranje u Americi, ali niste sigurni da li to možete da priuštite? Troškovi studija mogu da budu veliki, ali postoje načini da se finansira obrazovanje na koledžima i univerzitetima u Americi. Odgovore možete dobiti online, na EducationUSA interaktivnom webinaru. Ovaj online događaj dostupan vam je na engleskom jeziku. Pridružite se stručnjacima za američko visoko obrazovanje, trenutnim međunarodnim studentima i zvaničnicima Stejt departmenta i saznajte više o tome kako doći do američke diplome bez ogromnih troškova. Pripremite pitanja, a računajte na to da će teme razgovora pokrivati:

  • Stipendije na bazi zasluga
  • Finansijsku pomoć
  • Druge dostupne stipendije
  • Rad tokom studija

EducationUSA Interactive: Financing Your Studies

Kada: Četvrtak, 28. septembar 2017, 14:30 (Beograd)

Gde: https://educationusa.state.gov/educationusa-interactive

Language: English

Opis:  This webchat is a part of the EdUSA Interactive webchat series, helping international students understand EducationUSA’s 5 Steps to U.S. Study.

Ova besplatna online diskusija je otvorena za javnost i uključuje moderisanu konverzaciju uz pitanja postavljena uživo od posetilaca sajta.

Kontaktirajte najbliži EducationUSA savetodavni centar da vidite da li ovaj događaj možete da pratite grupno ili se priključite događaju online sa kućnog računara ili mobilnog uređaja sa ove lokacije - http://educationusa.state.gov/educationusa-interactive.

Registrujte se preko Facebook mreže ovde: https://www.facebook.com/events/150750898844854/

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...