Jump to content
IAC Board

Online plaćanje usluga u Centru


administrator

Recommended Posts

Plaćanje priprema u Centru, simulacija, nadgledanja testova i drugih usluga od pre nekoliko nedelja je moguće i online. Na stranici https://shop.iacbg.rs nalazi se deo usluga koje možete platiti online na siguran način svojom debitnom ili kreditnom karticom. Na ovaj način smo vam olakšali procedure i smanjili troškove u procesu pripreme za dalje obrazovanje u Americi i na drugim lokacijama širom sveta.

Sajt je na engleskom jeziku zbog nedostatka vremena da kompletan sadržaj i kodiranje stranica prilagodimo srpskom jeziku, a istovremeno i zbog činjenice da deo naših klijenata ne govori srpski jezik. Koliko to bude moguće u budućnosti, napravićemo plan da prilagodimo sajt i za više domaćih korisnika.

Napominjemo da sajt neće moći da se koristi za plaćanje zvaničnih ispita, troškova u vezi sa upisom univerziteta, kao i za zakazivanje razgovora za vize u Ambasadi SAD. Za sve te namene proverite zvanične Internet sajtove i iskoristite uputstva koja se tamo nalaze.

Ako ste već stigli do ovog dela vesti, evo i male probe i poklona za početak. Simulacije za TOEFL, GRE i GMAT možete platiti online sa 15 odsto popusta do 15. decembra 2017. godine korišćenjem koda dcmbrsim15. Simulacije za TOEFL se moraju zakazati do kraja decembra u Centru, a kupljeni kodovi za GRE i GMAT važe dve godine. Popust važi samo za kupovinu ovih simulacija online, zaključno sa 15. decembrom 2017. godine.

U narednom periodu će biti i drugih popusta, ali će o tome tek biti reči. Za sva pitanja i sugestije otvorena je naša adresa office@iacbg.org, a možete nas i zvati na neki od brojeva telefona tokom radnog vremena.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...