Jump to content
IAC Board

Priprema za TOEFL od 3. juna 2020.


Recommended Posts

Priprema za TOEFL iBT u Centru počinje u sredu, 3. juna 2020. godine i traje šest nedelja. TOEFL iBT je ispit kojim se ispituje znanje engleskog jezika za buduće studente na univerzitetima i koledžima širom sveta.

Kandidate za polaganje u našem programu pripreme očekuje tri sata rada sa predavačem svake nedelje, vežbanje na časovima i kod kuće uz kombinaciju najboljeg materijala za rad na sekcijama čitanja, slušanja, govora i pisanja. Simulacije kompletnog testa sa ocenjivanjem učinka na govoru i pisanju su obezbeđene za polaznike kursa.

Pre početka priprema poželjno je obaviti besplatni probni test znanja engleskog jezika. Za zakazivanje ovog testa kontaktirajte Centar na 065/3349639 pošto je još uvek u toku redukovano radno vreme. Test traje 90 minuta i od koristi je kandidatima i predavačima da steknu uvid u nivo znanja jezika koji imaju pred sam početak priprema.

Predavanja se odvijaju sredom i petkom. Cena programa iznosi 20,000 dinara i može se platiti u dve rate. Priprema će početi online i razmatra se povratak u prostorije Centra tokom juna.  

Prijava za pripreme obavlja se na našoj Internet stranici - https://forms.gle/yJtg8xKxHrMAkkz36 .        

Prijava za sam test nije obuhvaćena cenom priprema i kandidati moraju da je obave samostalno na stranici http://www.toefl.org . Molimo vas da obratite pažnju na kalendar dostupnih datuma za polaganje TOEFL-a koji se nalazi na zvaničnom sajtu testa i da se prijavite što je pre moguće pošto mesta u Beogradu i drugim gradovima Srbije mogu biti popunjena nedeljama unapred. 

Od početka 2020. godine novost je mogućnost polaganja testa u popodnevnim terminima na odabranim lokacijama. 

Pošaljite nam e-mail na office@iacbg.org ako imate pitanja o pripremama, prijavi za TOEFL ili studiranju u Americi i na drugim lokacijama širom sveta.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...