Jump to content
IAC Board

Priprema za SAT General od 7. septembra


administrator

Recommended Posts

Priprema za SAT General, ispit potreban za upis koledža i univerziteta u Americi i na drugim lokacijama u svetu, počinje u utorak, 7. septembra 2021. godine i traje osam nedelja. Ovaj termin priprema prilagođen je polaganju testa u decembru 2021. godine, ali kandidati mogu da ga iskoriste i za kasnije termine. Više informacija o terminima i testu možete pronaći na zvaničnom sajtu ispita www.collegeboard.org gde istovremeno prijavljujete i plaćate ispit. 
 
Tokom svake sedmice predavanja se održavaju utorkom i četvrtkom po dva sata, a u kalendar će zbog obima rada biti dodato i nekoliko termina drugim danima. Priprema se obavlja uživo u kancelariji Centra u Beogradu, ali je otvorena i mogućnost onlajn priprema za one koji ne mogu da stignu do nas. 

Tokom priprema organizuju se simulacije testa koje će naši predavači oceniti i objasniti kandidatima koje se greške moraju ispraviti kako bi se poboljšao rezultat. Kada se pripreme završe, kandidati i dalje mogu da vežbaju kod nas bez ikakvog plaćanja i da se konsultuju sa predavačima oko delova testa koji im mogu biti problematični.
 
Priprema košta 48,000 dinara i plaća se u dve rate. Prvi deo u iznosu od 30,000 dinara se plaća na početku, a drugi deo kada istekne prvi mesec priprema. Poseban popust obezbeđen je za polaznike besplatnog savetodavnog kursa "Future Perfect" za osnovne studije u SAD koji će uskoro biti najavljen. 

Sam test ne ulazi u cenu priprema i mora se prijaviti na sajtu http://www.collegeboard.org i platiti kreditnom ili debitnom karticom kojom se može plaćati na Internetu. Broj mesta za testove je ograničen i savetujemo svim kandidatima da se za test prijave što je pre moguće. Za sva pitanja o registraciji za test kontaktirajte Centar tokom radnog vremena.    

Na časovima se obrađuju jezički i matematički deo testa. Osim rada na samim časovima, sa predavačima ćete moći da razmotrite šta bi od dodatne dostupne literature moglo da vam bude od koristi za vežbanje pre polaganja. 
 
Pre početka priprema potrebno je uraditi besplatni probni test znanja engleskog jezika. Zakazivanje termina probnog testa može se obaviti pozivom brojeva telefona kancelarije - 011/334 9639 i 011/334 9638.

Prijava za pripremu obavlja se na našem sajtu popunjavanjem odgovarajućeg formulara na stranici https://forms.gle/rUGgAeW9ef69584S8 . Ako imate problema sa formularom, molimo vas da nas nazovete tokom radnog vremena ili pošaljete e-mail na office@iacbg.org .   

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...