• Announcements

    • administrator

      Forum je ponovo online!   05/23/2017

      Diskusioni forum Međunarodnog akademskog centra je ponovo online! Narednih dana ćemo ispravljati stare linkove, rešavati probleme koji su ostali od stare verzije na starom domenu i sređivati sve što ne valja. Prijavite nam sve što ne radi na dragan@iacbg.org i potrudićemo se da sve to sredimo što je pre moguće.  ***** Discussion Board of the International Academic Center is back online! We will be fixing all the links, content and resolving issues left from the old version of the software and old domain. Report all the issues you have with the board site to dragan@iacbg.org and we'll get to it as soon as possible.  IAC Team
Sign in to follow this  
Followers 0
administrator

Specijalni letnji vikend kurs za GMAT - od 3. juna 2017.

1 post in this topic

Centar najavljuje specijalnu letnju pripremu za GMAT, od 3. juna do 22. jula 2017. 

Sa budućim kandidatima za MBA i druge master studije koje traže ovaj test radićemo svake subote po tri sata, od 3. juna do 22. jula. Ukupan broj sati instrukcija će tako biti 24, ali će u okviru ovog paketa biti dodate i online simulacije testa i druga vežbanja.

Priprema uključuje sva tri dela GMAT-a - matematički, jezički i pisanje eseja.

Ako ste zainteresovani za program, možete da ga pohađate u navedenom periodu i želite više detalja, popunite formular na stranici https://goo.gl/forms/PcQYa9tHqsXFnQMx1 .

Pre početka programa učesnici bi trebalo da urade besplatni probni test znanja engleskog jezika. Ovaj test nije potrebno raditi ako se nivo engleskog jezika može utvrditi rezultatima nekog od standardizovanih testova ili GMAT.

Prijava testa i plaćanje zavise od samih kandidata i obavljaju se na stranici www.mba.com. Polaganje u Beogradu trenutno nije moguće i kandidati moraju da odaberu neku od susednih država.  

Osim popunjavanja formulara za više detalja, možete nam poslati i upit elektronskom poštom na office@iacbg.org

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0