• Announcements

    • administrator

      Forum je ponovo online!   05/23/2017

      Diskusioni forum Međunarodnog akademskog centra je ponovo online! Narednih dana ćemo ispravljati stare linkove, rešavati probleme koji su ostali od stare verzije na starom domenu i sređivati sve što ne valja. Prijavite nam sve što ne radi na dragan@iacbg.org i potrudićemo se da sve to sredimo što je pre moguće.  ***** Discussion Board of the International Academic Center is back online! We will be fixing all the links, content and resolving issues left from the old version of the software and old domain. Report all the issues you have with the board site to dragan@iacbg.org and we'll get to it as soon as possible.  IAC Team
Sign in to follow this  
Followers 0
administrator

Novi sajt od leta 2016.

1 post in this topic

Internet sajt Međunarodnog akademskog centra je osvežen u leto 2016. godine. Novi izgled stranice prilagođen je pregledu sa svih uređaja, a meni je lakši za navigaciju.

Naravno, razmatramo nove načine kako da sajt još više prilagodimo potrebama korisnika kojima su potrebne informacije o studiranju u Americi i o svemu što Centar može da uradi na putu do obrazovanja na drugom kontinentu. Vaše komentare i sve drugo što smatrate važnim za funkcionisanje sajta prosledite nam na office@iacbg.org.

Ozbiljnije probleme u funkcionisanju linkova ili delova sajta možete poslati i u privatnim porukama na društvenim mrežama gde imamo prezentacije, kao i na mobilni telefon Centra (sms ili Viber 065/3349639).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0