Jump to content
IAC Board

International Education Week


administrator

Recommended Posts

Sedmica medjunarodnog obrazovanja počinje danas i traje do 20. novembra. Ova sedmica predstavlja priliku da se obeleži dobrobit međunarodnog obrazovanja i akademske razmene. Ova zajednička inicijativa američkog Stejt departmenta i Departmenta za obrazovanje predstavlja deo napora da se promovišu programi koji pripremaju Amerikance za globalno okruženje i privlače buduće lidere iz sveta da studiraju, uče i razmene iskustva u SAD.

Organizatori ohrabruju učešće svih pojedinaca i institucija zainteresovanih za međunarodno obrazovanje i razmenu. U to su uključene škole, koledži i univerziteti, ambasade, međunarodne organizacije, firme, udruženja i lokalne zajednice. Pogledajte sajt - http://iew.state.gov .

Međunarodni akademski centar će ovu sedmicu provesti radno sa svima vama koji imate pitanja i specifične probleme. Svako ko bude došao u Centar dobiće najnoviji CD sa najvažnijim informacijama o studiranju u SAD. Ostali događaji biće najavljivani tokom sedmice - pratite naše stranice na forumu, sajtu i na Facebook mreži - http://www.facebook.com/iacbg.

Nažalost po nas i vas, grip i poplave su nas sprečile da isplaniramo putovanja po Srbiji. Verujemo da će i bez toga biti moguće da vam asistiramo kvalitetno i obavestimo vas o svim mogućnostima studiranja i razmene u SAD.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...