Jump to content
IAC Board

Mailing liste ponovo aktivne!


Recommended Posts

Naše e-mail liste su posle dužeg vremena ponovo aktivne, ali u izmenjenom obliku.

Pre par godina suočili smo se sa porastom broja izgubljenih e-mail poruka. One nisu zbog neadekvatnog softvera i velikog broja neželjenog sadržaja na Internetu stizale na odredišta, a potom bi nas i dolazni provajder označio kao tvorca neželjenog sadržaja. Od toga je teško pobeći i mnogo poruka je moralo da se šalje sa alternativnih adresa, kako bi se izbegli problemi u komunikaciji.

Prelaskom na e-mail sistem baziran na Google tehnologiji uspeli smo da rešimo gomilu problema. Naše poruke sada stižu skoro bez ikakvog problema na odredišta, tako da smo odlučili da vratimo masovne mailing liste. Postoji nekoliko izmena kada su u pitanju liste i to imamo nameru da podelimo sa vama.

Maling liste će biti veoma precizno definisane i korisnici će sami odlučivati da li je neka lista za njih ili ne. Primera radi, odlučivaće se o pristupu posebnim listama za TOEFL, SAT, GMAT i GRE i na taj način će se smanjiti količina neželjenog sadržaja. U okviru tih lista biće moguće slanje sadržaja koji dotiče potencijalne kandidate za ispit - primera radi, ako želimo da najavimo gostovanje predstavnika institucije koja nudi MBA studije, to ćemo uraditi na listi za GMAT, ali ne i na listi za GRE. Princip je jednostavan.

Članovi koji su se složili da budu na mailing listi biće uključeni na generalnu listu za članove, na kojoj će biti najavljivani događaji od interesa za njih - datumi odmora, pauza, promene radnog vremena i slične stvari.

Otvorićemo uskoro i generalnu listu na kojoj će biti moguće međusobne diskusije, ali o tome će tek biti reči na našem sajtu. Osim nje, biće otvorena i lista za redovno informisanje o studijama u SAD, u okviru koje će vam stizati nedeljna obaveštenja o novitetima na sajtovima od interesa i važne informacije o stipendijama, ispitima i ostalim pitanjima.

Za primanje informacija preko ovih mailing lista, koje su u stvari Google grupe, moraćete da se složite pisanim putem da želite da budete na listi. U svakom trenutku možete da se odjavite sa liste slanjem jedne poruke na adresu koja se nalazi na dnu poslate poruke.

Za početak, pošaljite nam e-mail na adresu mailingliste@iacbg.org i navedite za koju ste listu zainteresovani i na koji e-mail želite da primate poruke.

Na početku će vam verovatno mnogo toga biti nejasno, ali tu smo da objasnimo. Ono što morate da znate o listama je da to jesu Google grupe, ali da će sve, osim Generalne diskusije, imati blokiranu mogućnost odgovora na poruke. To znači da će količina spam poruka biti smanjena na apsolutni minimum.

Vaše podatke nećemo davati trećim licima i bićete apsolutno zaštićeni kada je u pitanju vaša privatnost podataka.

Probleme, pitanja i sugestije šaljite na office@iacbg.org ili na dragan@iacbg.org. Kao što je gore navedeno, ako niste automatski uključeni na liste zbog prethodne komunikacije sa nama i popunjavanja određenih formulara, pošaljite nam poruku na mailingliste@iacbg.org.

Pozdrav!

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...