Jump to content
IAC Board

Pre-Departure Orientation / Savetovanje pred odlazak


Recommended Posts

Međunarodni akademski centar će i ove godine organizovati specijalni seminar za sve buduće studente u SAD koji počinju sa akademskim programom tokom ove jeseni.

Savetovanje pred odlazak je besplatno i odnosi se na studente osnovnih i postdiplomskih studija i specijalnih programa u SAD koji su upisani i počinju sa nastavom u avgustu, septembru ili oktobru.

Prvi deo savetovanja obuhvata savete o studentskom životu u SAD i objašnjenja o dobijanju studentskih viza, o čemu će pričati predstavnici Američke ambasade u Beogradu.

Drugi deo savetovanja se odnosi na sve što bi trebalo da znate pre odlaska u SAD - kako se organizovati, šta i gde kupiti, šta izbegavati i kako se snaći u Americi.

Nakon zvaničnog dela prezentacije, domaći studenti koji trenutno studiraju u SAD izneće svoja iskustva i odgovarati na vaša pitanja.

Svi studenti koji su upisani na institucije u SAD, a nisu već pozvani na specijalno savetovanje, mogu nam se javiti na 011/334 5227 ili na e-mail office@iacbg.org za više detalja. Savetovanje će biti održano 25. juna 2010. godine.

Broj mesta je ograničen i za dolazak na savetovanje je neophodna prethodna najava.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...