• Announcements

    • administrator

      Forum je ponovo online!   05/23/2017

      Diskusioni forum Međunarodnog akademskog centra je ponovo online! Narednih dana ćemo ispravljati stare linkove, rešavati probleme koji su ostali od stare verzije na starom domenu i sređivati sve što ne valja. Prijavite nam sve što ne radi na dragan@iacbg.org i potrudićemo se da sve to sredimo što je pre moguće.  ***** Discussion Board of the International Academic Center is back online! We will be fixing all the links, content and resolving issues left from the old version of the software and old domain. Report all the issues you have with the board site to dragan@iacbg.org and we'll get to it as soon as possible.  IAC Team
Gisha

Refundiranje taksi

2 posts in this topic

Iz meni nepoznatog razloga, ček kojim mi se refundiraju takse iz 2012 mi je stigao na kućnu adresu u Beogradu. Da li Vam je poznato, da li negde u Beogradu mogu da unovčim taj ček?

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moraćemo da vidimo sa domaćim studentima koji su nekad bili u SAD kako su se izborili sa ovim problemom. Definitivno znamo da su oni primali čekove dok su bili u Beogradu, ali ćemo morati da vidimo šta su radili i kako su se snalazili. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now