Jump to content
IAC Board

Student Kenyon koled?a u poseti IAC


Recommended Posts

Madli Rohtla, student Kenyon koledža u SAD, biće u poseti Međunarodnom akademskom centru u sredu, 8. jula 2009. godine. Madli je iz Estonije i odvojiće par sati za razgovor sa svima koji su zainteresovani da čuju iz prve ruke kako izgleda studiranje u SAD, kakve su obaveze, kakav je studentski život i na kraju, šta bi trebalo da radite ako želite da se upišete na neku od institucija višeg obrazovanja u SAD.

Vaša pitanja su dobrodošla - javite se da potvrdite prisustvo na savetovanju ili samo svratite u sredu, 8. jula 2009. od 16 do 18 sati. Mi se nalazimo u Ulici majke Jevrosime 18, drugi sprat. Telefon za potvrdu dolaska je 011/334 5227, a možete slati i e-mail na office@iacbg.org.

Za događaj se možete prijaviti i na Facebook mreži - Event

Link to comment
Share on other sites

Hvala svima koji su dosli na savetovanje i koji su postavljali pitanja na chatu. Svesni smo da je u Beogradu upravo u zakazano vreme bila jedna od najvecih oluja u poslednjih par godina i razumemo zasto neki od vas nisu mogli da dodju, bez obzira sto su imali nameru.

Naravno, zahvaljujemo se i Madli koja nam je izasla u susret i bila nas gost nekoliko sati, bez obzira na to sto je celo njeno drustvo cekalo u Novom Sadu.

post-2-124717663062_thumb.jpgpost-2-124717663749_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...