Jump to content
IAC Board

Orijentacija pred odlazak u SAD


Recommended Posts

Međunarodni akademski centar organizuje novu besplatnu Orijentaciju za nove studente u SAD! Ako ste uspešno upisali osnovne, postdiplomske studije, programe razmene ili druge specijalne programe, pozivamo vas da prisustvujete Orijentaciji i čujete šta vas sve očekuje u SAD.

Naši gosti su predstavnici Odeljenja za medije i Konzularnog odeljenja Američke ambasade u Beogradu, kao i studenti koji su trenutno na studijama u SAD ili su već završili svoje programe. Pripremite pitanja za naše goste!

Studenti koji dođu na Orijentaciju imaju šansu da osvoje 200 američkih dolara u maloj nagradnoj igri koju smo pripremili za buduće akademce. Uslov je da se popuni formular na sajtu http://www.iacbg.org/pdo i da se dođe na Orijentaciju.

Orijentacija za buduće studente se održava u sredu, 1. juna 2011. godine, sa početkom u 15:00 u Međunarodnom akademskom centru u Beogradu. Centar se nalazi u Dečanskoj 12, na prvom spratu. Za više detalja i prijavu kontaktirajte nas telefonom na 011/334 9639 ili pošaljite e-mail na predeparture2011@iacbg.org.

Za više informacija o Međunarodnom akademskom centru pogledajte stranice http://www.iacbg.org, http://www.facebook.com/iacbg ili http://www.twitter.com/iacbg.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...