Jump to content
IAC Board

Simulacija SAT - 26. maj 2012. u 15:00


Recommended Posts

Međunarodni akademski centar i ovog meseca organizuje specijalni probni test za SAT, odnosno simulaciju testa. Termin odr?avanja simulacije je subota, 26. maj u 15:00.

Simulacija je besplatna za sve one koji se kod nas pripremaju za SAT ili su se pripremali u prethodnom vremenskom periodu. Svi polaznici su pozvani da nam se unapred prijave za probni test i da dođu na dan odr?avanja.

Svi ostali koji nisu bili na pripremama biće obavešteni o broju slobodnih mesta i u skladu sa time će moći da se prijave za simulaciju. Cena testa u ovom specijalnom terminu za te kandidate iznosi 2,000 dinara.

Prethodni kurs za SAT mora biti plaćen u potpunosti pre prijave na simulaciju testa.

Test se sastoji od sekcija koje su objavljene u više dostupnih izvora i velika većina je nekada bila deo zvaničnog testa. Nadgledaćemo test na način predviđen zvaničnim protokolom i merićemo vreme. Vaš test biće ocenjen i dostupan za analizu do zvaničnog testa u maju.

Za više detalja ili prijavu za test pošaljite nam e-mail na office@iacbg.org. Mo?ete nas nazvati telefonom tokom radnog vremena (011/334 9639) ili doći u Dečansku 12, prvi sprat. Potvrda je neophodna zbog ograničenog broja mesta.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...