Jump to content
IAC Board

Savetnici Centra u Crnoj Gori - od 17. do 20. juna 2014.


Recommended Posts

Savetnici Centra će deo sledeće nedelje provesti u Crnoj Gori, u sklopu programa Ambasade SAD koji se tiče obrazovnog savetovanja. U periodu između 17. i 20. juna, zainteresovani srednjoškolci i studenti moći će da saznaju kako da se prijave na američke univerzitete i kako da se pripremaju za odgovarajuće ispite potrebne za upis.

 

Prezentacije će biti održane u Američkim uglovima u Podgorici i Pljevljima, kao i u Američkoj čitaonici na Cetinju. Savetovanja su namenjena učenicima i studentima koji su zainteresovani da upišu osnovne ili postdiplomske studije u Sjedinjenim Državama.

 

Kada su u pitanju osnovne studije, eksperti će dati pregled osnovnih informacija o proceduri upisa na američke fakultete, o tome kako pravilno izabrati fakultet, kako se prijaviti za sportsku stipendiju ili drugu finansijsku pomoć i kako se pripremiti za polaganje SAT testa.

 

Savetnici će sa kandidatima za postdiplomske studije razgovarati o pripremi za polaganja GRE i GMAT testova i dati opšti pregled aplikacionog procesa.

 

Detaljan raspored dostupan vam je na ovoj stranici - http://podgorica.usembassy.gov/educationusa_advising_june_mne.html, a možete komunicirati i sa Američkim uglovima u Podgorici i Pljevljima, kao i sa Američkom čitaonicom na Cetinju.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...