Jump to content
IAC Board

Nova priprema za TOEFL iBT od 6. maja 2015.


administrator

Recommended Posts

Priprema za TOEFL iBT u Centru počinje 6. maja 2015. i traje osam nedelja. Pre pripreme potrebno je da se zakaže i uradi besplatni probni test znanja koji služi za određivanje vaših jezičkih mogućnosti. Ukoliko ste već ranije polagali sličan test ili sam TOEFL, obavezno nam to napomenite tokom prijave. 

 

Tokom osam sedmica kandidati se detaljno pripremaju za sva četiri dela testa - čitanje, pisanje, govor i slušanje, uz dosta vežbanja tokom i nakon celog procesa. U cenu pripreme uključene su i dve simulacije testa na kompjuteru koje se ocenjuju i koje služe kao najbolji mogući pokazatelj potencijalnog učinka na zvaničnom testu. Simulacije se mogu iskoristiti i nakon same pripreme, a pre zvaničnog polaganja. 

 

Kombinovani materijal dobija se na časovima i uključen je u cenu. Materijal je kombinacija naših originalnih vežbanja i najboljih delova dostupnih knjiga.

 

Kandidati tokom osam sedmica priprema dolaze na časove dva puta sedmično po sat i po. Termini su sreda i petak od 10:00 ili 18:00 - kandidati mogu da dođu na bilo koji od ta dva termina u skladu sa sopstvenim obavezama. Osim ovih termina, u rasporedu je moguće određivanje nekoliko termina i drugim danima u nedelji. Na početku priprema biće vam dostupan kompletan raspored za ceo kurs. 

 

Cena programa iznosi 36,000 dinara i plaća se u dve rate, od kojih prva iznosi 20,000 dinara. Kandidati koji su kod nas već završili bilo koji drugi program priprema imaju deset odsto popusta na kompletnu cenu priprema. 

 

Prijava zvaničnog testa nije uključena u cenu i kandidati to moraju sami da urade online na sajtu www.toefl.org. Polaganja se organizuju na dve lokacije u Beogradu, od kojih je jedna u Centru, kao i u Subotici i u Nišu i na mnogo drugih lokacija širom sveta. 

 

Za prijavu na pripreme iskoristite link http://iacbg.org/index.php/formulari/846-prijava-za-pripreme-testova-u-centru-2014-2015, nazovite 011/334 9639 i 011/334 9638 tokom radnog vremena ili dođite kod nas u Dečansku 12, prvi sprat. Pitanja nam možete poslati na office@iacbg.org.

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...