Jump to content
IAC Board

GRE priprema od 6. septembra 2021.


administrator

Recommended Posts

Nova grupna priprema za GRE, ispit potreban za upis master i doktorskih studija u Americi i na drugim lokacijama u svetu, počinje u ponedeljak, 6. septembra 2021. godine i traje osam nedelja, do 27. oktobra 2021. Priprema u ovoj grupi se obavlja u kombinovanom obliku, odnosno u kancelariji i uz onlajn pristup za kandidate koji ne mogu da dođu do naše učionice. Termini priprema su ponedeljak i sreda od 18:30 do 20:30. Rasporedom se može odrediti i nekoliko radnih subota, što će biti dostupno na kalendaru rada koji je dostupan kandidatima za pripremu pre početka kursa. Pripreme obuhvataju i jezički i matematički deo, kao i pisanje eseja, sastavnog dela testa.

Kandidati dobijaju kombinovani materijal u sklopu programa instrukcija i vežbanja. U cenu pripreme uključene su i dve kompjuterske simulacije testa koje se mogu uraditi na računarima u Centru ili kod kuće.

Priprema košta 48,000 dinara i može se platiti u dve rate. Prvi deo se plaća u iznosu od 30,000 dinara na početku priprema, dok se ostatak plaća na početku drugog meseca predavanja. Sam test nije uključen u cenu i kandidati ga moraju samostalno registrovati i platiti na sajtu www.gre.org . Test se može polagati u Beogradu po kalendaru koji je dostupan na zvaničnom sajtu tokom procesa registracije ili od kuće po rasporedu koji određuje ETS.

Pre početka priprema poželjno je uraditi besplatni probni test znanja engleskog jezika. Ovaj test traje oko devedeset minuta i može se zakazati tokom radnog vremena Centra, obaviti u Centru ili online. Probni test nije potreban za one koji su obrazovanje završili na engleskom govornom području, ili su u međuvremenu polagali neki od testova engleskog jezika.

Prijava za pripremu se može obaviti na našoj stranici na Internetu - https://forms.gle/rUGgAeW9ef69584S8 , ili pozivom na 011/334 9639, 011/334 9638 ili 065/3349639 tokom radnog vremena. Za sve dodatne detalje koje ne možete da pronađete u najavi nazovite nas ili pošaljite e-mail na office@iacbg.org. 

Istovremeno sa pripremom, Centar nudi i savetodavne usluge za dalje školovanje u Sjedinjenim Državama i na drugim lokacijama u svetu. Kao deo mreže obrazovnih informacionih centara EducationUSA, odobrenih i podržanih od strane Biroa za obrazovne i kulturne poslove Stejt departmenta, Međunarodni akademski centar nudi široki spektar informacija za potencijalne studente osnovnih, master i doktorskih studija u Americi. Polaznicima priprema na raspolaganju su besplatni termini za savetovanja o studiranju u Americi, o čemu ćemo vas obavestiti kada krene sezona organizovanih savetodavnih seminara. Ovi termini su višestruko korisni, jer kao budući studenti imate priliku da sa savetnicima za postdiplomske studije detaljno razmotrite svoje dalje mogućnosti školovanja i finansiranja studija.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...