Jump to content
IAC Board

Besplatni onlajn kurs za upis na koledže u SAD - "Future Perfect" - od 12. oktobra 2021.


administrator

Recommended Posts

Međunarodni akademski centar:EducationUSA Srbija od 12. oktobra 2021. godine počinje novi ciklus “Future Perfect”, kompletno onlajn savetodavnog kursa od 12 nedelja sa ciljem asistencije srednjoškolcima u procesu prijavljivanja na studije u Sjedinjenim Američkim Državama. Kurs je potpuno besplatan zahvaljujući podršci Ambasade SAD u Beogradu i Biroa za obrazovne i kulturne poslove Stejt departmenta. 

Sjedinjene Države nude bogatu ponudu visokog obrazovanja kakvog nema nigde u svetu zahvaljujući hiljadama akademskih programa, institucijama na svetskom nivou i neprevaziđene fleksibilnosti. Kurs “Future Perfect” u organizaciji EducationUSA Srbija nudi podršku potencijalnim studentima osnovnih studija širom Srbije u navigaciji kroz proces prijave na studiranje u Sjedinjenim Državama i istovremeno im pomaže da naprave najbolji plan akademske i profesionalne budućnosti. 

Ako ste trenutno u srednjoj školi i planirate studije u Sjedinjenim Američkim Državama, ili ste roditelj budućeg studenta, kurs “Future Perfect” u organizaciji EducationUSA Srbija će tokom 12 nedelja biti vaš vodič kroz proces istraživanja institucija daljeg obrazovanja, mogućnosti finansiranja studija, stvaranje kvalitetne prijave i još dosta toga. Video materijal i izvori za čitanje, kao i nedeljne diskusije sa savetnicima EducationUSA Srbija, uključeni su u program. Istovremeno se polaznicima besplatnog kursa obezbeđuje pristup onlajn savetovanjima sa gostima koji će biti fokusirani na prijem na koledže, kao i besplatno članstvo u grupi za podršku koje se obavlja preko programa Slack. 

Prijava za program obavlja se popunjavanjem formulara na stranici https://forms.gle/ta6mQvmbbta1Wvi67 .  

Vodič kroz program i raspored termina savetovanja možete preuzeti sa ove stranice - https://issuu.com/iacbg/docs/future_perfect_-_fall_2021_-_viewbook  .  

Sva pitanja o programu možete nam poslati na office@iacbg.org ili nas nazvati na 065/3349639.

Link to comment
Share on other sites

  • administrator changed the title to Besplatni onlajn kurs za upis na koledže u SAD - "Future Perfect" - od 12. oktobra 2021.
  • administrator unpinned this topic
×
×
  • Create New...